+389 70 608 608
We Are Open
Mon-Sun 24/7
Our Location
Lake Mladost , Veles , RM

Find a Room

When you want to be our guest ?

Лоциран на само 8 км од градот Велес, ќе го најдете нашиот хотел со поглед на прекрасното езеро Младост. Можете да уживате во нашите модерни и елегантни соби со поглед на езерото. Хотелот има простран летен ресторан, базен со софистициран коктел бар, затворен ресторан, сала за свадби, се ова е надополнето со природна убавина подалеку од урбаната врева.

Кога патувате низ земјата, не можете да ја пропуштите можноста да не посетите попатно. Хотелот е на погодно растојание од автопатот Е-75, ова може да биде вашето совршено место за одмор и уживање во луксузен комфорт пред да стигнете до вашата крајна дестинација.