+389 70 608 608
We Are Open
Mon-Sun 24/7
Our Location
Lake Mladost , Veles , RM

Find a Room

When you want to be our guest ?

Само за вистински хедонисти

Хотелот располага 21 соба и 2 апартмани, сите соби се опремени со модерен и лукзузен мебел со цел да го направиме вашиот престој поудобен. Собите имаат тераса и прекрасен поглед на Езеро Младост, . Опремени се со 42-inch FHDTV, Wi-Fi, сеф, клима и мини бар.

IMG_2156
IMG_2153
IMG_2177
PEN_5234
IMG_2170
PEN_5250
IMG_2156 IMG_2153 IMG_2177 PEN_5234 IMG_2170 PEN_5250